Sidor

Dagens musik
Sonny j- Doing The tango

Inflyttningsfest hos Emelie och Alexander








Uj vilket röj! Först var det förfest hos Elena sedan drog vi vidare till Emelie och Alexander. Dom hade hittat en stor och fin festvåning. Det var mycket folk så det blev väldigt kvavt men så fort man öppnade fönstren så fösökte katterna hoppa ut. Så de fick hållas stängda, jag ville inte ha döda katter på mitt samvete. Så under kvällen fick vi lov att svettas till electro och mycket 90 tal med dans av hög kvalité!
Dagens musik
Boys noize- & down

Kom igen Elena, vad skulle vi annars göra


Jag ska ha heldag med Elena. Vi ska börja med en dags shopping sen åker vi hem till Elena och har förfest för att sedan gå till Emelie som har inflyttningsfest. Wiiii

Dambesök








Jag har haft dambesök i tre dagar nu! Det var så mysigt när de vaknade upp i mitt hem och vid frukosten pratade vi om hur kul det skulle vara att bo i ett kollektiv tillsammans. Efter det gick vi på promenad i det fina vädret och stannade till för att handla secondhand.

Pysselnatt








Det började med att vi kollade på bert och det slutade med pysselkväll. Vi pratade och ritade tills det blev morgon och då sov alla över. Hur mysigt som helst att ha sådana goa tjejer hemma hos mig.
Dagens musik
Makthaverskan- Vi Var människor från början

Irreterad


Jag tycker att det är så jävla dåligt system! Om man går ett program på högskolan så ska man inte behöva anmäla sina kurser varje termin, det ska gå på automatik tycker jag. Har fortfarande inte fått mina pengar från csn. För man måste ha kontakt med både studera.nu, csn och högskolan. och jag har gjort precis allt vad dom har sagt att jag ska göra. Men de skickar bara runt mig till alla! Idag blev jag runt skickad till fem olika personer på högskolan och den sista svara inte även fast jag ringde när de hade öppettider. GAAH! behöver pengar nu! börjar bli fattig! Ska det vara så jävla svårt!
Så nu fick jag ur mig det! tack bloggen och alla som orka lyssna! :D

Lektion med ansikten







Idag har vi haft rolig lektion i skolan med Johannes. Vi fick i uppgift att välja en bild som vi sedan skulle vända upp och ner och måla av. Grejen var att vi skulle koncentrera oss på att se former och måla gråskala med flytande tusch. Sen blev resultatet roligt när vi sedan vände bilderna rätt. Då såg alla ansikten helt förvrängda ut men väldigt personliga och karaktäristiska. Vi fick oss många skratt.
Dagens musik
Sigur Ros- Hoppipolla

Stefan hade inflyttningsfödelsedagsfest







Jag hade bara sovit tre timmar, men som tur var tog jag en powernap innan jag tog taxin till Stefan.Festen började tidigt och det var kanske 30 personer totalt som trängdes i hans ganska stora tvåa.
Många tågkompanister var det och för att de inte skulle se mig som konkurrent så blev det bättre stämning när jag sa att jag hade slutat på sj för att plugga i Gävle.
Jossan och petrus hade tagit sig från Hallsberg hit, det var väldigt trevligt att få träffa dom. Petrus och Mikael har jag gått i samma klass som från 1-9:an och dom övertala mig att det ska bli kul att gå på klassfesten i vår. Så nu har jag ändrat lite på min negativa inställning till återträffen men jag har inte bestämt mig än.
Vi avslutade kvällen med att dra vidare till Heartbreak. Så det blev ännu mer dans denna helg. På den sista bilden är jag övertrött och det var då jag bestämde mig för att gå hem. Men nöjd efter ännu en jätte lyckad kväll!

Grym kväll







Jag tror att bilderna talar för sig själva! Vi hade en så grymt trevlig kväll. Vi var först hemma hos mig. Mycket flum, mycket allvar och mycket mycket dans. Sen gick vi till old saints för att checka läget innan vi drog vidare till dansstället Goya! En riktig jävla flummkväll,
Det är så det ska va!

Glamour gubbe


illustration av --> Neonsvart

Jag erkänner!


Jag erkänner! jag är en dansoholist!
Det bara sprätter i kroppen när jag hör musik! Jag kan inte gå ut på krogen om det inte är ett dansgolv och om det inte är ett dansgolv så dansar jag ändå!
Ikväll blir det dans!Fan va kul det ska bli!
DAAAANCE GO CRAAAZY som Leila K sjunger!

Sara den rara


Igår åkte jag hem till Sara och vi ville vara lite nostalgiska och köpa filmen vingar av glas att kolla på. Men det blev aldrig av, vi hade det för trevligt med mat, prat och mycket fotografering istället.

Kreativ av kaos


Tänk vad kaos kan göra än kreativ! jag skulle precis gå och lägga mig och skissa ner EN idé jag hade och helt plötsligt så ritade jag ner 15 idéer. De sitter på min toadörr nu. Jag kommer publicera teckningarna senare när jag känner mig klar med dom.
Temat är om kvinnor på toalettbesök.

En kaotisk dag


Den här dagen har varit en otursdag men slutade väl ändå. Det började med att jag glömde kvar min väska vid ett matbord i skolan. Jag upptäckte det någon minut efter det och sprang tillbaka igen.. och den var borta! Började leta på alla ställen där jag hade varit under dag.
Fick mer och mer panik när jag började tänka på vad jag hade i väskan. Nycklar till lägenheten, hur kommer jag in i min lägenhet?, visakortet, passet... hur ska jag kunna ta ut pengar när jag inte kan bevisa att jag är jag. och inte har någon släkting här i stan som kan intyga det. Ångesten steg och jag böjde mig ner för att kolla under sofforna där jag satt och åt tidigare. Då hörde jag en röst.
- Letar du efter en svart väska? Jag svara snabbt -JA JA! Då sa hon att en lärare hade tagit den och hade den med sig in i hörsalen. Jag sprang dit och när jag öppnade dörren så satt det 100-200 pers och stirrade på mig och jag sa
- ursäkta har du en väska till mig he he? -Ja det har jag svara hon! Och jag sprang till henne med armarna upp i luften och sa
JA JA högt och alla skratta! och jag blev glad och LÄTTAD!
Det var en hemsk chock! aldrig mer!!
Efteråt gick jag och mina vänner och fika i timmar! vi tog det lugnt och mös!
Dagen slutade bra trots allt!

Tekken och Alias





Det var tänkt att det skulle bli en micro machine kväll! Men skivan var repig så det gick inte att spela. Men Fredrik hade tagit med sig spel så vi körde Tekken istället. Elena ägde! Sen spelade vi Alias en lång stund, det roligaste var när Dennis skulle förklara Snöplog med andra ord haha.