Sidor

Dagens musik
Shantel- Disko boy

Midsommar
















Jag brukar alltid vara med min familj när det är midsommar. Men nu åkte jag till Gävle och firade hemma hos Matilda istället. Hon och hennes mamma bor i ett jätte fint hus i en mysig trädgård. Perfekt för en Midsommarfest som bestod av mat, Evert Taube, kubb, brottning, alkohol, blommor, dans och blod. Allt vad man kan tänka sig. En riktigt lyckad fest!
Har haft en super mysig helg, nu är jag på tåget påväg tillbaka till Göteborg. Obs alla bilderna är tagna med manuella inställningar på kameran :)
Dagens musik
Beirut- Nantes

Kamerateknik, dag två





Idag hade vi kamera teknik igen. Översta bilden är på min lärare som springer fram och tillbaka för att vi ska lära oss att panorera med kamera ( ta kort på rörliga saker). Ha ha han är för skön. DE andra tog vi i en park där vi testade olika reflexljus från spegel och vitakartonger. Jätte kulatt lära sig allt sånt. Vill bara fota mer nu.
Dagens musik
Kaoma- Lambada

Elins balle









Idag på förmiddagen har jag haft kamerateknik i skolan, äntligen har jag lärt mig lite om min kamera. Har alltid varit lat och haft på autoläge, men från och med nu ska jag bara ta kort manuellt. Alle de här bilderna ovan har jag tagit manuellt och jag är ganska nöjd för att vara första gången på många många år jag gör det. På eftermiddagen åkte jag till hem till Elin och vi var ute på hennes balkong. Hon har så otroligt fint där med alla färger och växter. Så jag kunde ju inget annat än att ta kort på Elin i hennes fina klänning i hennes inredning bakgrunden. Alla borde ha en balle som Elin.
Dagens musik
Robyn - None of dem featuring Röyksopp

okänd, känd




Det här är nya ansikten från min nya klass. Vi fikade igår i Haga, det är så mysigt där. Det roliga är att mina två klasskompisar liknar två jag känner sen innan. haha kul med lookalikes önskar att jag hade någon. Den sista bilden är ett känt ansikte för mig, det är min syssling som jag åkte hem med igår från stan, här väntar vi på färgan.
Dagens musik
JJ - Things will never be the same again

Välkomna igen







Här är en nystart till min blogg. Jag har haft för mycket att göra den sista tiden så det är därför jag inte har gjort några uppdateringar. Men nu blir det ändring på det. Känner mig laddad inför fotohögskolan jag ska gå i sommar och hoppas att jag kommer visa många inspirerande bilder.
Nu befinner jag mig på en ö i Göteborgs skärgård. Mina släktingar bor här så jag ska bo hos dom över sommaren medan jag studerar på fotohögskolan inne i stan. Här är jag och min syssling i ett vackert landskap fylld av inspiration till foto.
Dagens musik
Omfo- Gutusl Electro

Hej alla!


Jag vill be om ursäkt att jag inte har varit så engagerad i bloggen de senaste veckorna. Jag har haft fullt upp med studier och fester nu innan sommaren. På lördag flyttar jag till Göteborg och på måndag den 14 juni börjar jag en fotoskola som jag kommer gå hela sommaren. Då lovar jag att bloggen ska starta igen och ni kommer få se massa fina bilder. Ha det fint så länge! /Neonsvart