Sidor

Dagens musik
Millencolin - E 20 norr

Livet är en konst






Jag åkte en tripp med mamma på en konstrunda. Jag blev så inspirerad utav all konst så jag fick en kick och tänkte att nu jävlar vill jag jobba som konstnär! Tänk att jobba med konst på heltid, det vore väl en dröm! Mamma sa,- ja du kan om du vill men de blir hårt för dig med ekonomin! Under hela min uppväxt har jag fått hört det tom utav lärare och folk som är konstnärer, Varför fortsätter jag då att drömma om att bli konstnär? Kanske just för att det är som klyschan "livet är en konst". Gör pengarna än verkligen så glad? Jag är nöjd så länge jag har till mat och hyra och har fina människor omkring mig.
När jag jobbade på SJ så tjänade jag rätt bra med pengar men jag fick aldrig tillfälle att använda dom för jag hade ingen fritid att lägga dom på. Vad ska man då ha pengar till? resa på sin fyra veckors semester? ja kanske. Men jag gör som sagt hellre konst varje dag än att vänta ett helt år på att göra det man vill i fyra veckor. Jobbet är ju en stor del av ens liv. Nu kanske ni tycker jag är en konstig jävel! Men det är som alla har sagt när jag säger att jag håller på med konst då får jag oftast samma kommentar: -jaha konst... öööhh jaha du är konstig då med andra ord hö hö HÖ
Dagens musik
Robyn - Jag vet en dejilig rosa

Babyboom



Det har blivit babyboom i mina hemtrakter sen jag flytta hemifrån för ett och ett halvt år sedan. Jag tror det är sju stycken som har fått barn sen dess som jag känner mer eller mindre. Herregu jag hänger inte med. Här lever man ett studentliv med yngre människor och sen när man kommer hit så är det familjelivet som gäller. Folk får jätte gärna skaffa barn för jag älskar att låna dom en stund för att leka.
Idag hälsade jag och Helen på Gabbi och hennes kille Micke. De har fått den här fina killen som är jätte snäll och bedårande söt.
Dagens musik
Revolverman- Rvrlr

Saknar dom här två





Jag kollade igenom gamla bilder från konstskolan och hittade tillslut bilder på dalmasarna Henrik och Jörgen! Jag hängde med dom mycket då och vi hade våra dagar där vi ritade, diskuterade filosofiska tankar kring livet, hade idéer hur man skulle ta sig till skolan på det roligaste sättet och lyssna på All along the watch tower med Jimi hendrix på repeat.
Tavlan längst ner fick jag utav Henrik i utbyte av en hockeyklubba. Det är guldminnen dä!
Dagens musik
Balkan Beat Box - Bulgarian chicks

Randigt




För två veckor sedan var jag hos Moa och Hannes på deras fotoskola, då passade vi på att ta några kort i studion. De hade tema randigt den veckan, så vi flumma runt och gjorde massa oplanerade kreativa bilder. Kul var det och jag hade träningsvärk efter ha hoppat och slängt mig på golvet en hel dag. Här får ni se några foton, de andra visar jag vid ett annat tillfälle.
Dagens musik
Vitalic- Secound lives

Ny hobby


Skippa frisören, skaffa photoshop, Du slipper dyra besök hos frisörer, timmar framför spegeln, års väntan på att håret ska växa ut. Nu finns det en lösning! Klipp in dig själv i olika frisyrer istället så ser du direkt vad du passar i och kan byta frisyr varje dag.
Haha det här är min fjolliga nya hobby!
I den här bilden har jag klippt in mig själv i min kompis Emmas frisyr.

Porträtt


Jag tycker det är skoj att rita av människor, ibland går det hur bra som helst och ibland går det inte alls. Här är ett porträtt jag gjorde på Svante, som jag blev ganska nöjd med. Jag gillar inte att skissa med blyerts, utan tycker jag känner mig säkrare när jag målar direkt med tusch. Porträttet är inte målat från fotot men tyckte att det var kul att ha med det så ni ser likheterna :)
Dagens musik
Dungen- Panda
Dagens musik
Le Sport- Show me your penis

Skolflitfikvecka







Den här veckan har jag varit flitig i skolan hela veckan även fast vi inte har haft några lektioner, Det är oftast bara lektioner två gånger i veckan och då är det viktigt att man blir rutinerad och självständig vilket inte är min starkaste sida, speciellt inte när det finns så många fina människor att fika med i skolan :) Men denna vecka blir det flitighetsvecka igen... jävlar vad jag ska jobba! lite fik blir det nog med... fika bör man annars.....ehm ja
Dagens musik
Feist- Sorry

Ledig lördag


Fotograf: Moa Widström
Jag funderar på att ta ledigt en dag från skolan, det är ju ändå lördag. UJUJ det är mycket nu, även fast det är kul (det mesta). En uppgift är extra rolig där jag ska göra fyra olika karikatyrer på en kändis. Gissa vem jag valde? Bilder kommer när jag är färdig med uppgiften.
Dagens musik
Kajsa- Angel eye

Änglar

Titta vilken duktig fotograf Moa Widström är, kolla in hennes blogg vett ja evga-ogonblick.blogspot.com I måndags var jag och hälsade på Hannes och Moa på deras fotoskola. Det var skoj att se hur dom hade det där och jag fick ställa upp som model hela dagen. det var jätte kul, titta vilket bra resultat det blev och Hannes var också jätte fin som modell.
Dagens musik
Ladytron-Seventeen

Sommarminnen



Så här fint bodde jag i somras, denna dag var Sofia hos mig och vi åkte på upptäcksfärd till Hönö.

Porträtt



Jag tycker det är skoj att rita av människor, ibland går det hur bra som helst och ibland går det inte alls. Här är ett porträtt jag gjorde på Svante, som jag blev ganska nöjd med. Jag gillar inte att skissa med blyerts, utan tycker jag känner mig säkrare när jag målar direkt med tusch. Porträttet är inte målat från fotot men tyckte att det var kul att ha med det så ni ser likheterna :)
Dagens musik
Flux pavilion- fucking noise

Ritade ett linne till brorsan



Min bror var på hardstylefestivalen Qlimax i helgen som ligger i Holland. Fråga mig inte hur man kan åka så långt över en helg med buss och inte äns vara där ett dygn. Men om ni kollar in länken HÄR så kan man förstå att det var mäktigt. Jag själv har svårt för just Hardstyle som musikstilen heter, men jag gillar att dansa till det. Jag förstod att det betydde väldigt mycket för min bror att åka dit, så vi åkte till ett köpcentrum dagen innan för att leta upp någon bra outfit, Det finns sjukt tråkiga kläder till killar så jag sa till slut att näää nu köper vi textilfärg och så målar jag ett linne ill dig, vi köpte två olika färger, sen en självlysande färg som jag målade över bokstäverna så de skulle lysa i mörkret, Jag blev ganska nöjd, men det hade nog blivit bättre om jag hade tryckt bilden, men nu fick jag ju måla det förhand. Tror att brorsan gilla den, han hade inget val, han var tvungen att använda det efter jag hade lagt ner timmar på linnet haha
Dagens musik
Soap & skin- sleep

Jag är kär


Jag har blivit kär i en hund, det trodde jag aldrig skulle hända. Men oj vad fin, Bobbo heter han. Var hemma hos Emma och Martin där jag träffade den lilla schnauzern.
Jag har alltid varit hundrädd. Det finns många orsaker men några av dem är att jag har blev oftast jagad av grannens arga hundar som gick lösa i skogen, sen har jag blivit biten en gång i handen av en kompis hund. Men jag har märkt att det hjälper att gå emot sina fobier. Om man är rädd för något är det oftast bra att utsätta sig för det. I alla fall hjälper det mig, det är inte bara hundar jag är rädd för utan det gäller nog alla djur. Kan inte läsa av dom och då får jag ingen kontroll. Men det har försvunnit allt mer, jag klappade tom min kompis Saras råtta härom veckan. Är mycket stolt.
Här en en blogg om hunden BOBO THE DOG